Nye sko fra Lyoness

by ,

Jeg hedder Sanne er 42 år. Jeg har en mand Kristian på 45 og vi har sammen to drenge, Jakob og Asger. De går på samme skole i henholdsvis 3. og 5. klasse. De begge kunne godt lide og spille fodbold i frikvartererne og efter skole. De er meget aktive og bruger det meste af deres tid udendørs, hvilket vi, som forældre, ikke klager over. Det resulterede at vi, som forældre, skulle budgettere utrolig mange penge på sko til vores drenge.sko De sko vi havde købt til dem kunne ikke holde længe på den måde, som de brugte dem, men da vi mente at det var godt at de var aktive og dyrkede sport, var det skoene, som der skulle laves om på. Vi prøvede en dag at købe et par Ecco sko til dem hver. Vi havde fået anbefalet at gå ind på Lyoness og se hvad de kunne tilbyde. Det var en anden forældre, med samme problem som os, så vi gik ind på Lyoness med det samme. Drengene fortsatte med at spille fodbold og være yderst aktive. Drengene var begge glade for deres Ecco sko og kunne bruge dem til alt som de ville.

Store besparelser på Lyoness

Efter nogle måneder gik jeg og tænkte på at der manglede og blive betalt en eller anden regning. Men det var den evige store udgiftspost, sko, jeg tænkte på. Det var den der manglede. Disse sko var endnu ikke gået i stykker, selvom vi normalt havde købt et par nye sko til dem, for lang tid siden. Vi var utrolig glade for at have fundet nogle sko i god kvalitet, så vi kunne bruge pengene til nogle lidt sjovere ting. Efter vi havde købt de nye sko til drengene, fik vi øjnene op for hvor billigt alting var inde på Lyoness. Vi begyndte at købt mange forskellige vare på den hjemmeside.